Red Star Soundsystems - Uw betrouwbare partner voor PASO geluidssystemen in Nederland en België

Wij zijn al vele jaren de officiële importeur van PASO, een toonaangevend bedrijf op de markt van professionele geluidssystemen.

Rijke geschiedenis van Innovatie

Het Italiaanse PASO, opgericht in 1973, heeft een indrukwekkende erfenis van geluidstechnologie en vakmanschap. De wortels van het bedrijf gaan terug naar het historische GELOSO, dat sinds 1931 internationaal bekend stond als leider in de markt. Toen PASO werd opgericht in Milaan, nam het niet alleen het handelsmerk van GELOSO over, maar ook hun patenten en een schat aan ervaring, vaardigheden en technische kennis.

Hoge kwaliteit geluidssystemen

PASO streeft voortdurend naar de verbetering van zijn producten op het gebied van technologie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Als onderdeel van FBT Electronica S.p.A, heeft PASO een solide reputatie opgebouwd in zowel Italië als het buitenland. De focus op systeem- en industriële engineering heeft geleid tot producten die voldoen aan de hoogste normen. Daarnaast is PASO expert in 100 volt systemen.

Klanttevredenheid als prioriteit

Bij PASO staat klanttevredenheid centraal. Ze streven ernaar dit te bereiken door hoogwaardige producten te leveren en uitmuntende service te bieden. Het uitgebreide assortiment van PASO voldoet aan diverse behoeften en wordt ondersteund door een bekwame en professionele verkoopafdeling. Bovendien is PASO gecertificeerd volgens de laatste versie van UNI EN ISO 9001, wat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Italiaanse trots in de wereldmarkt

PASO is met recht trots op zijn identiteit als een Italiaans productiebedrijf dat zijn eigen producten ontwerpt, ontwikkelt, maakt en op de markt brengt. Het bedrijf heeft altijd nauwlettend de technologische ontwikkelingen gevolgd, in lijn met geldende normen en richtlijnen, dankzij het toegewijde en vakkundige personeel.

In essentie staat PASO voor hoogwaardige geluidsystemen met een rijke geschiedenis van innovatie en een sterke toewijding aan klanttevredenheid. Red Star Soundsystems is er trots op om hun producten naar Nederland en België te brengen en staat klaar om u te assisteren bij al uw geluidsbehoeften.