Officiële importeur van PASO

PASO S.p.A is een industrieel bedrijf dat in 1973 werd opgericht als resultaat van het enthousiaste werk van het management en technisch personeel dat voorheen in dienst was van het historische in Milaan gevestigde bedrijf GELOSO, actief sinds 1931 en internationaal leider op de markt van professionele geluidsuitzendingen. PASO nam het handelsmerk van GELOSO, hun patenten en een waardevol erfgoed van ervaring, vaardigheden en technische kennis over.
Met wortels stevig verankerd in solide en prestigieuze knowhow, bleef het bedrijf zijn kennis op het gebied van systeem- en industriële engineering vergroten, met als voornaamste doel een constante evolutie van zijn Public Address-producten op het gebied van technologie, kwaliteit en betrouwbaarheid.

PASO S.p.A, een bedrijf van FBT Electronica S.p.A, is nu een toonaangevend bedrijf op de markt voor geluidsomroep- en congressystemen en wordt zowel in Italië als in het buitenland zeer gewaardeerd.
Centraal in het beleid van het bedrijf staat de tevredenheid van de klant, die wordt bereikt door te zorgen voor producten van topkwaliteit en een service van topkwaliteit, die consequent en met enthousiasme worden nagestreefd en ondersteund door een catalogus van producten die aan allerlei verschillende behoeften kunnen voldoen, evenals door een competente en professionele verkoopafdeling. Dit alles wordt bekroond door de garantie die wordt geboden door het kwaliteitssysteem dat is gecertificeerd volgens de laatste versie van UNI EN ISO 9001.
In de huidige context van de wereldmarkt claimt PASO S.p.A met terechte trots zijn identiteit als een Italiaans productiebedrijf dat zijn eigen producten ontwerpt, ontwikkelt, maakt en op de markt brengt. Dankzij de inzet en professionele vaardigheden van zijn personeel is het bedrijf altijd gelijke tred gebleven met de technologische evolutie van zowel zijn producten als zijn productieactiviteiten, in overeenstemming met de toepasselijke normen en richtlijnen die elkaar in de tijd hebben opgevolgd.

Red Star Soundsystems is al jaren de officiële importeur van PASO voor Nederland en België.