De beste PASO geluidssystemen op locatie!

Welk geluidssysteem past het beste op mijn locatie? Dit is een vraag die we vaak horen bij Red Star Soundsystems. Al onze PASO geluidssystemen hebben andere specificaties, om te voldoen aan diverse behoeften. Welk geluidssysteem het beste past bij uw locatie, hangt altijd af van gewenste specificaties en omgevingsfactoren. Het uitgebreide assortiment van PASO kan zorgen voor twijfels over het juiste geluidssysteem op uw locatie. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van de beste geluidsystemen per locatie. Uiteraard staat onze adviseurs ook altijd voor u klaar om u van optimaal geluidsadvies te voorzien.

HiFi hoog vermogen speakers: kantines, feestzalen en zwembaden (o.a. de C1050-TW)

Deze fraaie speakers, die recent zijn toegevoegd aan ons assortiment, zijn bijzonder goed in de weergave van muziek en spraak. De luidspreker is 100 volt geschikt en/of 8 ohm. Daarnaast is deze luidspreker IP 55 gekeurd, waardoor hij uitermate geschikt is voor vochtige ruimtes zoals zwembaden. Verder wordt deze speaker geleverd met een rvs-wandbeugel en is het front RVS met 3 lagen gecoat voor optimale bescherming. Een voorbeeld van deze HiFi hoog vermogen speakers is de C1050-TW.

TR30-HF Hoornluidspreker: Voetbalvelden en ijsbanen

De TR30-HF Hoornluidspreker is uitermate geschikt voor voetbalvelden en ijsbanen. Ook deze luidspreker is een HiFi speaker in plaats van de traditionele hoornspeaker. Daarnaast gebruikt deze luidspreker een woofer en tweeter in plaats van een traditioneel membraan. De luidspreker is volgens IP66 beschermd tegen vocht. Naast spraak, heeft deze speaker ook zeer mooie muziek weergave.

AX3500 serie: Kleine winkels en benzinestations

De versterkers uit de AX3500 serie zijn een goed voorbeeld van compacte versterkers die perfect te installeren zijn in een kleine winkel of benzinestation. De versterkers variëren met een vermogen van 40W, 60W en 120W. Deze betaalbare versterker maakt het al gauw mogelijk om zo’n 8 inbouwspeakers op aan te sluiten, voor een mooie achtergrondmuziek. De versterker biedt ook de mogelijkheid voor een omroep microfoon.

DMX9008: Congrescentra

De PASO DMX9008 is een ideaal systeem, voor muziek weergave per sectie en selectieve omroep waar een hoge audiokwaliteit nodig is. Dankzij de zoneregeling, kan er in verschillende ruimtes of verdiepingen wat anders afgespeeld worden. Dit maakt dit systeem uitermate geschikt voor congrescentra. Uiteraard kan ook het volume apart worden ingesteld.

PJ10, C48-TW & C55-TW: Kassenbouw en hallen

Deze soundluidsprekers van PASO zijn perfect te gebruiken in kassen of hallen. De verschillende modellen variëren in vermogen en bieden de mogelijkheid voor tweerichtingsgeluidprojectie. Ook zijn er mogelijkheden voor levering met een draaibare beugel waarmee de speaker eenvoudig aan de muur of het plafond te bevestigen is. Ook zijn de C48-TW en C55-TW modellen voorzien van waterdichte bescherming op IP65.

C52-12T & C52-6T: Kantoren

Deze inbouwluidsprekers zijn ideaal om te installeren op kantoor. De ronde plafondluisprekers kunnen makkelijk en veilig bevestigd worden in het systeemplafond, wat zorgt voor een fraaie afwerking. Daarnaast zijn de luidsprekers in te stellen op verschillende vermogens, waarmee deze altijd aansluit op jouw situatie.

TA16-F: Instructie en toespraak op buiten locaties

De TA16-F megafoon maakt het mogelijk om aankondigingen, oproepen en waarschuwingen uit te zenden binnen een straal van enkele honderden meters, waarbij de geluiden in de gewenste richting worden geconcentreerd. Ook is het mogelijk om specifieke tonen uit te zenden (misthoorn, fluit en sirene) en is de megafoon uitgerust met een volumeregelaar en comfortabele schouderriem om te dragen.

Natuurlijk blijft het kiezen van het juiste geluidssysteem altijd maatwerk. Er zijn dan ook nog meer geluidssystemen die niet besproken zijn in dit overzicht, welke misschien wel de beste oplossing bieden op uw locatie. Onze adviseurs staan uiteraard altijd voor u klaar om verdere specificaties toe te lichten en uw te voorzien van optimaal geluidsadvies. Kom in contact om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.