Eerlijk advies en een snelle levering aan geluidsinstallateurs

Regelmatig levert Red Star Soundsystems haar producten aan geluidsinstallateurs. Deze installateurs installeren deze PASO geluidssystemen vervolgens op locatie bij de klant. Een van deze installateurs is Bob Hillebrand. Met zijn bedrijf, Hillebrand Elektrotechniek, is hij expert op het gebied van elektrotechnische installaties. Zodra Bob iets moet installeren op het gebied van geluid, komt Red Star om de hoek kijken. Wij gingen met hem in gesprek om erachter hoe te komen hoe Red Star Soundsystems installateurs zoals Bob voorziet van advies en geluidsinstallaties.

Eerste contact met Red Star

Bob is jaren geleden al bij Red Star terechtgekomen. Destijds was dat voornamelijk om zelf geluidsinstallaties te bouwen. Toen hij later voor zichzelf begon als installateur, vond hij in Red Star de ideale partner op het gebied van geluid. Bob vertelt: “Zodra ik geluid nodig heb, voor bijvoorbeeld fabrieken, zwembaden of sporthallen, kom ik met Red Star in contact. De PASO speakers zijn mooi spul om mee te werken. Ik heb ook nog nooit te maken gehad met defecte onderdelen of iets in die richting.” Dit is voor Bob een belangrijke reden waarom hij voor de speakers van PASO kiest.

Advies op locatie

Vaak begint het contact met advies op locatie van de buitendienst. Zo vertelt Bob: “Vaak komt Cees op locatie kijken om een goede inschatting te maken van de omgeving. In een fabriek heb je bijvoorbeeld te maken met plekken waar veel omgevingsgeluid is of waar je te maken hebt met veel opwaaiende stof. Het is dan belangrijk om hier rekening mee te houden bij het geluidsplan.” Op basis van dit soort factoren, brengt Red Star een eerlijk en compleet advies voor een optimale geluidservaring. Ook blijft Red Star altijd beschikbaar voor advies mocht er na verloop van tijd een vraag of een probleem optreden.

Snelle levering van geluidsinstallaties

Inmiddels komt Bob niet meer bij Red Star voor de kleine onderdelen, maar voor complete installaties. “Wat destijds begon als hobby om zelf geluidsinstallaties te bouwen, zijn het tegenwoordig allemaal mooie, complete installaties die ik snel aangeleverd krijg. Over het algemeen heeft Red Star veel op voorraad,” vertelt Bob. Bij grote projecten wordt vaak van tevoren al bepaald welke geluidsinstallaties er nodig zijn, zodat er meteen geleverd kan worden als deze geïnstalleerd kunnen worden.

Installaties op maat dankzij de technische dienst

Waar veel geluidsinstallaties kant en klaar binnenkomen, blijft er bij Red Star de mogelijkheid om producten op maat te bestellen dankzij de technische dienst. Ook Bob maakt hier gebruik van: “De technische dienst heeft voor mij wel eens een versterker omgebouwd, wat ervoor zorgde dat er in de fabriek elke dag een andere zender opgezet kon worden.” Met deze omgebouwde versterker, wisselt de radio nu automatisch van zender.

Al met al is Bob zeer tevreden over de service van Red Star. Met eerlijk advies en een snelle levering kan Bob zonder zorgen de geluidssystemen installeren op locatie bij de klant. Ben jij ook op zoek naar een betrouwbare leverancier van geluidssystemen? Red Star Soundsystems staat voor je klaar!